Ridtur med Taluna!

Hej! Idag red jag med Taluna på ängarna utanför min mormor och morfars gård! Kvarnen var i gott skick när vi red ut, och det var perfekt väder! Solen sken, och fåglarna kvittrade!
 
 
Hon gick väldigt fint på stegen, hon är ju trots allt en erfaren märr!
Vi gick till vänster om vägen och in på en stig som leder mot den lilla sjön och väderkvarnen. Jag vet att hon gillar att gå där,då det finns massor med stenar hon kan skutta över där.
När vi kom ut på stigen så fick hon syn på stenarna, och började trava, hon sprang iväg av sig själv, det var inte så mycket att göra åt, haha! :)
 
 
Hennes öron åkte genast fram när hon såg dem, så jag tänkte "Varför inte?" så jag drev på henne i galopp och så hoppade vi över stenen!
Jag måste bara säga, hon är GUD när hon ska hoppa! Hon är så ståtlig, och hon river aldrig! Och jag minns inte när sist hon gjorde illa sig på ett hinder! Aldrig,kanske? Hahaha! ^^
 
 
Visst är hon fin? Desvärre så måste man vara väldigt duktig på att hantera hästar om man ska hoppa henne, då hon är väldigt framåt och vill hoppa höga hinder. Som ni ser på bilden, det där är en lätt match för henne. ;)
 
Hursomhelst, vi fortsatte rida den större stigen åt vänster igen, så vi kom upp mot grinden in till stan, fast dit skulle vi inte, såklart. Utan där red vi  över bron upp mot sjön!
 
 
Efter vi red över bron så gick vi till höger, mot sjön! Jag vet att hon gillar att vara där, men hon är lite rädd för vatten, om hon inte får hoppa över dom. ;) Sjön är en fin plats! Bland annat min mormor och morfar, gifte sig där. Talunas mamma fölade henne där (Det var för många år sedan då hagarna var vid sjön.), och många andra saker! Det är en av mina favorit platser! Fast jag tror nog att ranchen slår allt...
 
 
När vi rider vid sjön, brukar jag skritta, för jag njuter av trollsländor, grodor, fiskar, och andra ljud! Jag tycker det är härligt och avslappnande! Man kan inte sluta älska Taluna, hon är ju för söt! Eller hur?
Förresten, så kan man härifrån se till både mitt hus (Det gula) Stallet (Det blåa bredvid det gula) och barracken (Mormor och Morfars "huvud" hus)! Hagarna kan man se avlägset vid barracken.
 
Vi fortsatte att rida vid sjökanten, för vi ville komma till den lilla stranden!
 
 
När vi kommit dit tog jag av mig hjälmen och handskarna, för jag ville känna lite sval luft i håret och i händerna, och jag kan säga, att det var riktigt skönt!
Efter vi haft vår lilla "vilostund" tog vi och började hoppa lite stockar,bäckar,stenar och staket! För vem vill rida runt och inte göra någonting heladagarna?
 
 
Efter vi ridit omkring lite tog vi en "paus" igen och började trava mot mormor och morfars gårdar igen. När vi kom fram så satte jag av och gav henne kram, klapp och puss kalas! (Med lite gottigott, förståss ;))
Denna dagen har vart riktigt kul, och jag bara älskar Taluna! Hennes personlighet, utseende, ja, allt! Hon är underbar! Jag tror jag snart ska börja med ett par tävlingar med henne...
 
 
Dessa inlägg skrivs i perspektiv från "Stella", huvudpersonen i spelet "My Horse Friends". OBS. DETTA ÄR EJ PENNYGIRL. ^^
 





Helena

Minnet veldig om PENNYGIRL o.o

Ella

hej, jag spelar också my horse friends ocj hurkommer man förbi grinadrna till exempel skogen och stranden? jag blir galen!

Svar: Du måste köpa fortsättningarna i deras shop :) jag har hittills köpt 2 och det var skogen och "den nervösa hästen" som är kvar på själva startstället. Du kan köpa de andra episoderna för några euron (tror det var va. 120 kr). Det spelar ingen roll vart du än är ^^ fråga dina föräldrar först, så hjälper de dig! :D
Alice moonstone

Ella

och'

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo